Fotoutställning

Vernissage 3/6 kl 12 – 16
Gabrielle Aquadro, Laura Gabriel och Lucie Rääf.

Sydafrikanska arkitekten och fotografen Gabrielles filosofi är att ”alltid se bortom det uppenbara”, och för henne betyder det att göra en välkänd struktur abstrakt.  Genom att avlägsna kontext och framhäva ovanliga färger i byggnaders fasader upptäcker hon att de intar ett nästan drömlikt tillstånd, en verklighet inom en verklighet.

Laura Gabriel är naturfotograf och har genom vandring och utforskande av Schweiziska Alperna och Islands natur upptäckt fantastiska platser som känns som tagna ur en saga. Dröm dig bort till bergens toppar och dalar.

Lucie Rääf visar fotokollage där vi i en och samma bild får färdas mellan Stockholms city och skärgården, mellan fyrar och modern arkitektur, mellan hav och land. Ett fantasifullt bildskapande att inspireras av.
Grindenweb

By |2018-03-14T11:44:19+01:00maj 29th, 2017|Nyheter|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Translate »